Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

logo

Allt inom städservice

HemstädVi har stor erfarenhet av städning i hemmiljö och många nöjda kunder genom åren.


Byggstäd

För om- och nybyggnationer. Vi utför all städservice som behövs, som torkning av samtliga ytor, rengöring av kök och badrum, rensning av silikonrester, fogmassa och tejprester, och ser till att allt är rent och snyggt för inflyttning.


Flyttstäd

Rengöring av kök och köksartiklar som kyl/frys, spis, diskmaskin och köksfläkt, av badrum inklusive toalett och tvättställ, samt rengöring av samtliga hemmets ytor inklusive fönsterputsning.


Fönsterputs

Vi erbjuder fönsterputs till företag, hyreshus och privatpersoner. Alla typer av fönster, på låga eller höga höjder. Inget jobb är för stort, inget jobb är för litet.


Golvvård

Golvvård är en specialitet där vi har stor erfarenhet. Vi åtar oss plast- , linoleum-, marmor-, klinkers-, sten-, och trägolv. Du får ett skinande rent och blankt resultat med en slitstark ytfinish.


Mattvätt

Vi erbjuder mattvätt till både privatpersoner och företag, med miljövänliga kvalitetsprodukter för att skydda både naturen och din matta.


Kontorsstäd

Vi har många års erfarenhet av kontorsstäd och ser gärna långa samarbeten. Med höga krav på miljötänkande och kvalitet anpassar vi städningen efter dina behov och kommer överens om vad som behövs göras.


Trappstädning

Vi utför trappstädning i alla typer av fastigheter, kontorshus, privata villor och hyreshus. Vi anpassar oss efter dina behov och städar gärna allt i trapp och hiss.

städning nynäshamn

Kontakt

Caltan AB


Teknikervägen 1
149 45 NYNÄSHAMN

Kontakta oss
Email
Tel: 08-520 270 61
Tel: 070-753 75 53
Översikt