Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

logo

Städfirman som ser detta som ett rent nöje

 

ErfarenhetNästa år firar vi tjugo år som företag och vår personal är handplockad med erfarenhet och professionalitet i åtanke.


Kunnig personal

Vi kan vår bransch och vår personal genomgår kontinuerlig vidareutbildning för att hålla företaget uppdaterat med de senaste tekniska och kunskapsmässiga utvecklingarna, allt för att du som kund ska kunna åtnjuta största möjliga professionalitet.


Förtroende

Kontinuitet och lojalitet är nyckelord, och vi ser gärna kunder som anlitar oss under längre tid, även om vi givetvis ocksåär tillgängliga för kortare uppdrag.


Snabbhet

Som kund ska du alltid få bästa resultat så snabbt och smidigt som möjligt. Vi anpassar oss efter det som passar dig bäst och ser till att städningen går så snabbt som möjligt utan att någonsin tumma på kvaliteten.


Prisvärde

Våra priser är mycket konkurrensmässiga och med avdraget för hushållsnära tjänster blir kostnaden för dig som kund närapå minimal.

städhjälp nynäshamn

Kontakt

Caltan AB


Teknikervägen 1
149 45 NYNÄSHAMN

Kontakta oss
Email
Tel: 08-520 270 61
Tel: 070-753 75 53
Översikt